Köttlådor
Boka dina köttlådor här
Nötlåda
Säljes i februari, maj, augusti och november.
Beroende av storleken på djuret kan vikten variera något i lådorna.
1/8 dels nötlåda 195kr/kg (ca 15-20kg)
- Består av ca 7,5-10 kg köttfärs
- Oxfilé
- Biff
- Entrcôte
- Rostbiff
- Fransyska
- Innanlår
- Ytterlår
- Högrev
- Märgpipa
- Nötrulle
- Består av ca 15-20 kg köttfärs
- Oxfilè
- Biff
- Entrcôte
- Rostbiff
- Fransyska
- Innanlår
- Ytterlår
- Högrev
- Märgpipa
- Nötrulle
- Säljes i 5kg förpackningar.
Tillgången på köttfärs är varierande. Vid många beställningar så är det först till kvarn som gäller.
Allt nötkött är vakuumförpackat och märkt.
Lammlåda
Säljes på hösten
Beroende av vilket alternativ du väljer samt lammets storlek, så kan vikten variera något.
Helfall 120kr/kg (ca 20-23 kg)
- Slaktkroppen är helt ostyckad
Helt lamm 175kr/kg (ca 18-20kg)
Halvt lamm 225kr/kg
- Helt lår med ben
- Hel bog med ben
- Sadel med ben
- Entrecote med ben
- Slagsida
- Bringa med ben
- Hals med ben
- Lägg med ben
Helt lamm 205kr/kg (ca 15-18kg)
Halvt lamm 255kr/kg
- Skivad sadel
- Skivad bog/framdel
- Skivat lår
- Bringa med ben
- Mald färs (ca 2kg per lamm)
Halvt lamm 345kr/kg
- Benfritt lår
- Benfri ytter- och innerfile
- Benfri entrecote
- Benfri bog
- Mald färs (ca 5 kg/lamm)
10kr/kg extra om man vill ha vacuumpackat. Vacuum släpp kan förekomma vid vacuumpackning med ben.
Går ej att boka 2024
Säljes i november
Beroende av storleken på djuret kan vikten variera något i lådorna. Önskemål om större eller mindre låda skriv i meddelande vid bokning.
Halv gris 125/kg (ca 20-40kg)
Kvarts gris 145kr/kg (ca 10-20kg)
- Karré
- Kotlett med ben
- Sidfläsk
- Picknickbog
- Bog med ben
- Skinkstekar
- Filè
- Lite färs
Halv gris 135kr/kg (ca 20-40kg)
Kvarts gris 155kr/kg (ca 10-20kg)
- Allt skivas till grillvänliga skivor, färs på lägg, hals och puts.
10kr/kg extra om man vill ha vacuumpackat. Vacuum släpp kan förekomma vid vacuumpackning med ben.
Beställning görs via hemsida eller telefon.
Betalas vid leverans.
Helst med swish alt kontant, bankgiro.